Záznam porady ze dne 9.2.2014
Strana 1 z 1
Re: Záznam porady ze dne 9.2.2014
Informace o klanu, který byl zmiňovaný na poradě.
http://worldoftanks.eu/community/clans/500029262-1CSUD/
http://worldoftanks.eu/community/clans/500029262-1CSUD/
tak jsem si to poslechl.Ohledně té kooprace s tím klanem jsem pro.Jinak prace pro diplomata a měl by domluvit schůzku na Ts třeba na středu a trenovat by se začlo třeba v pátek,to tu bývá nejvíc lidi.Vše je o domluvě.O účasti hráčů,tak by se to mohlo šoupnout do kalendáře jako klasika porada a atd.Jinak Pyrano seš magor a intro je fajn. Pozdravuj kluky a dík
P.S. Je zajímavé,že jejich klan má 93 playerů s max 7 k bitek ale funguje teprve 33 dní.Vážně zajímavé
P.S. Je zajímavé,že jejich klan má 93 playerů s max 7 k bitek ale funguje teprve 33 dní.Vážně zajímavé
Anonymní- Anonymní
Jo ten klan je fakt zajímavej celej. S diplomatkou už jsem navázal styk
Anonymní- Anonymní
S diplomatkou? Styk? O tom řeč na poradě nebyla :-) A byl hlavní, nebo PO?
Já Ti dám prasáku Proběhly nějaké ty oficiálnosti, bratříčkování a než došlo na podrobnosti, tak mi opustila konverzaci (to se nedělá). Dnes jsem ji tu nepotkal.
Anonymní- Anonymní
Tak jsem ten styk domluvil i pro ostatní. Kdo má zájem? Máme se domluvit na konkrétním čase ve středu 12. (někdy po 18. hodině) a dojít k nim na TS, budeme očekáváni.
Anonymní- Anonymní
OK, chodím domů až po 19 hodině. Když tak sem pak napiš co se domluvilo.
Hele, sám tam nepůjdu (už jsem tam byl a docela se bál ). Myslím že po sedmé hodině by neměl být problém, ale musí se to vyřešit dnes.
Anonymní- Anonymní
Nemůže to být o nic horší než bitva s Polákama. Toho bych se nebál. To nějak zmákneme. Já většinou doma bývám po 19 hodině, pokud není nějaká mimořádná situace.
Navrhoval bych to spojit s naší poradou s tím, že jak se sejdeme u nás, tak se pak přestěhujeme k nim aby to slyšelo co nejvíce lidí a pochopitelně z toho uděláme záznam. (když jim to nebude vadit). No a případné návrhy hráčů se tam proberou.
Navrhoval bych to spojit s naší poradou s tím, že jak se sejdeme u nás, tak se pak přestěhujeme k nim aby to slyšelo co nejvíce lidí a pochopitelně z toho uděláme záznam. (když jim to nebude vadit). No a případné návrhy hráčů se tam proberou.
Já bych tam nešel v nijak velké sestavě, třeba pět lidí. Po osmé už by problém být mohl.
Anonymní- Anonymní
OK, tak vybereme Diplomata, zástupce velitele a případně velitelé rot.
nejspíš budu již zítra doma akorát mám porouchaný mluvidla,tak netuším zda bych byl přínosem
Anonymní- Anonymní
Similar topics
» Záznam porady ze dne 22.7.2014
» Záznam porady ze dne 23.2.2014
» Záznam porady ze dne 12.2.2014
» Záznam porady ze dne 12.3.2014
» Záznam porady ze dne 16.2.2014
» Záznam porady ze dne 23.2.2014
» Záznam porady ze dne 12.2.2014
» Záznam porady ze dne 12.3.2014
» Záznam porady ze dne 16.2.2014
Strana 1 z 1