Záznam porady ze dne 12.3.2014
2 posters
Strana 1 z 1
Záznam porady ze dne 12.3.2014
Omlouvám se za opožděné zpracování záznamu ze středeční porady, ale pro samou práci nebyl čas na tuhle.
Děkuji za pochopení
Děkuji za pochopení
Re: Záznam porady ze dne 12.3.2014
Nevím kdo vybíral velitele rot... to docela nechápu a zas me to dalo další důvod k odchodu.. ohledně X CWček, zájem by byl u některých,ale kolik lidí má X ?? no... škoda slov
wapelinhu- Poèet pøíspìvkù : 39
Podle předchozího průzkumu klanu bylo X dostatek, doplnit se dá kdyžtak IX. Výběr velitelů rot byl učiněn Woodym na jedné z mimořádných porad. Pochopitelně lze vše upravovat a je to jen o tom říct svůj názor.
Založil jsem na fóru vlákno, kde se začne sestavovat tým pro CWčka. Mluví se o tom už dlouho, ale zatím se nic nedělo. Je třeba s tím už nějak pohnout. Je to jenom o tom, aby se dal dohromady tým z lidí, kteří mohou v dané termíny přijít a CW odehrát.
Založil jsem na fóru vlákno, kde se začne sestavovat tým pro CWčka. Mluví se o tom už dlouho, ale zatím se nic nedělo. Je třeba s tím už nějak pohnout. Je to jenom o tom, aby se dal dohromady tým z lidí, kteří mohou v dané termíny přijít a CW odehrát.
velitele rot jsou mím rozhodnutím.Kůli tomu také byla porada,zůčastněných jsem se ptal jestli proti mým návrhům něco mají a žádnou negativní odpověd jsem se od 12 cti zůčastněných nedostal.Pokud máte k někomu výhrady tak to zítra o poradě můžeme prodiskutovat a jak psal Pirana.Vše se dá upravit.Ohledně CW jsem sám zvědav jak to dopadne
Anonymní- Anonymní
absolutně nesouhlasím s terrorisme nebo jak... jsem tu jen chvilku,ale za tu dobu sem ho nepotkal ani na jedné týmovce co tu s lidma typu bakuf, sokol, docent, black a spol jezdim... v chatu není schopnej odpovědět a když už tak začne hned nadávat a prudit?? a tohle je velitel roty???! jo na CW taky.. kdybych byl doma a ne na cvičení tak ti to na té poradě hned řeknu ;-)
wapelinhu- Poèet pøíspìvkù : 39
Proto tady jsou tady ty záznamy porad, aby se v případě nepřítomnosti mohl každý vyjádřit a případný nesouhlas se tak mohl řešit. Je to o tom, aby nás hra bavila a neodcházeli nám z klanu hráči jen proto, že nejsme schopni se domluvit.
Jak jsem řekl a vlastně to zde upřesnil i Pyrana.Vše se dá řešit.Jen by to chtělo chodit byt jen na ty porady,či na foru si poslechnout záznam.90% hráčů na toto z prominutím "sere".
Anonymní- Anonymní
Similar topics
» Záznam porady ze dne 22.7.2014
» Záznam porady ze dne 9.2.2014
» Záznam porady ze dne 23.2.2014
» Záznam porady ze dne 12.2.2014
» Záznam porady ze dne 16.2.2014
» Záznam porady ze dne 9.2.2014
» Záznam porady ze dne 23.2.2014
» Záznam porady ze dne 12.2.2014
» Záznam porady ze dne 16.2.2014
Strana 1 z 1