11.Československá Tanková Brigáda
Pokud jsi členem 11./12. CSTB, pak se zaregistruj pod svým herním nickem. Po registraci je nutno vyčkat na schválení Vaší registrace některým Adminem.

Pokud členem 11CSTB nejsi, neregistruj se, jelikož Tvoje registrace nebude přijata.

Join the forum, it's quick and easy

Pokud jsi členem 11./12. CSTB, pak se zaregistruj pod svým herním nickem. Po registraci je nutno vyčkat na schválení Vaší registrace některým Adminem.

Pokud členem 11CSTB nejsi, neregistruj se, jelikož Tvoje registrace nebude přijata.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vše co jsem chtěl říci a neřekl

Goto down

Vše co jsem chtěl říci a neřekl Empty Vše co jsem chtěl říci a neřekl

Příspěvek pro Anonymní Sun Jan 05, 2014 7:46 pm

Zdravím

Jelikož se dnešní porada díky neustálím výpadkům mého internetu změnila ve frašku,tak holt musím vše napsat.

1.Ukončení výběrového řízení na velitele bratrského klanu.Stal se jím Xenozip.Je aktivní jak ve hře tak na Ts.A vím,že se na něj můžu spolehnout,protože pochopil mou strategii v budování klanu.Výběr jeho kolegů kteří mu pomůžou s bratrským klanem zavísí na něm a na nich jestli budou ochotni opustit stávající klan.Další věcí je hráčské zázemí pro rozjezd.Tímto dávám našim hráčům na vědomí a jejich rozhodnutí zavisí jen na nich,jestli půjdou s Xenem nebo zůstanou tady.Vím,že už jsme si už u WG nějaké to jméno udělaly.

2.Nový klan ponese zase jméno dané historií.A to je 12.Československá Tanková Brigáda,jejiž vznik se datuje k roku 1946 a vznikla restruktualizací ČS.Samostatné Obrněné Brigády.

3.Rád bych,aby nesl stejný emblém na tirech jen se k němu připojí číslo 12.K našemu emblému se přidá číslo 11.Jediný problém je,že nejsme schopní pod emblém zakoponovat vlajku Československé republiky aby bylo vše 100% viditelné.Tímto se můžete angažovat pokud ovládate Fotoshop nebo CorellDraw či jiný grafický program.Podklady Vám poskytnu pokud je budete potřebovat a své návrhy můžete vkládat na webové stránky.Tímto vypisuji soutěž a odměna pro vítěze návrhu bude 2500 goldů.Schválování vítězného návrhu bude fungovat free volbou hráčů.Líbí/nelíbí.Ukončení soutěže je k 29.1.2014 v době porady.

4. Ukončení klanových prázdnin dnešní 24h.Tímto nastupuje povinost od zítřejšího dne zase aktivně používat Team Speak a webové stránky.Pokud se toto nebude respektovat,dojde k udělení tvz black point.Po dovršení 5 negativ bodů dojde k rozloučení s s hráčem či hráči kterých se to bude týkát.Není to kůli tomu,že bych Vás chtěl šikanovat nebo prudit ale abych z Vás udělal silný kolektiv.A aby jste si vstup na TS a webovky automaticky vryly pod kůži.To samé se týká i dlouhodobě neaktivních hráčů.Budu brát v potaz jen omluvenky uvedené v klan kalendáři.Proto ten kalendář je a velký problém odkliknout můžu/nemůžu zvládne i 6- leté dítě.Je to i pro všeobecnou informovanost pro různé klan akce.At Wargaming turnaje či CW.Neznám klan kde by aktivní přístup k Ts či Muble nepožadovaly.

5.Další věcí kterou jsem chtěl prodiskutovat je:Mám své zástupce a ti mají stejné pravomoce jako já.At k zakládání CW či vylučování/povyšování/nábor hráčů.Tím chci říci,že pokud jeden z nich zavelí rota/teamovka,tak srazíte podpadky a do té roty/teamovky půjdete.Jedna či dvě bitky v teamu nikoho ještě nezabily a aspon se ti méně zkušení lesco od těch zkušenějších přiučí.Tím pádem bych uvítal aby se začaly v klanu jezdit cvičné bitvy mezi teamy. Zástupci velitele jsou 3 a to Itte,Pošták,Piranha.Velitelé rot jsou také 3 a to Xenozip,Michal140 a Mixo.Aspon myslím,že jsem nicky napsal správně,jestli né tak se omlouvám.

6.Další věcí je soutěž v rámci klanu o goldy ale to jsem chtěl prodiskutovat s kolegy a dát to sem jako doplnění k poradě.Tak že až to doladíme diskuzí tak se to dozvíte včas.

7.Nábor je pro tuto chvíly ukončen.Až se rozjede platí pro náboráře stejná pravidla jako jsou uvedená v hlavičce našeho klanu.Min tier VII arty V s jedinou změnou,že náborář si rekruta ihned pozve na Ts.Místnost tam je připravená.Pokud tuto jedinou podmínku budoucí rekrut splní,pak teprve dojde k poslání pozvánky.Tím se vyvarujeme nějakým zbytečným konfliktům a hádkám.

8.Tot vše a ted je prostor pro diskuzi Smile

Woody

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Vše co jsem chtěl říci a neřekl Empty Re: Vše co jsem chtěl říci a neřekl

Příspěvek pro Mikey23 Sun Jan 05, 2014 7:57 pm

Mám to hodit na web?
Mikey23
Mikey23

Poèet pøíspìvkù : 77

http://11csb.webs.com/